Афганці відновили свою партію

 Ветерани війни в Афганістані, які були ініціаторами та учасниками масштабного протесту під стінами парламенту 20 вересня минулого року, що закінчився штурмом приміщення Верховної Ради, відновили свою партію.


Рішення про відновлення Союзу ветеранів, інвалідів, афганців та чорнобильців «СВІЧА», було оголошено  у Києві, на розширеному засіданні Правління Української Спілки ветеранів Афганістану.

За словами голови Української Спілки ветеранів Афганістану Сергія Червонописького, «афганці» не бачать сьогодні в парламенті жодної політичної сили, яка б ефективно та повною мірою представляла і захищала інтереси ветеранів, учасників бойових дій, інвалідів та чорнобильців, усіх, хто самовіддано виконував свій обов’язок перед вітчизною.


«Ми надіялись, що уже своє відвоювали. Тому до останнього використовували усі, так би мовити, мирні можливості для захисту інтересів як афганців, так і усіх інших соціально незахищених категорій населення. Та влада нас не чує. І не тільки нас, вона глуха до всього українського народу» - сказав, коментуючи рішення про відновлення партії С.Червонописький.


«Нас не пускали до Верховної Ради, щоб ми могли сказати все, що думаємо народним обранцям дивлячись у вічі. Нас зупиняли загонами спецпризначення та закривали двері Верховної Ради на металеві засуви? Тоді ми зайдемо туди законним чином і ніхто нам не завадить! Але зайшовши в Верховну Раду, ми вкажемо на вихід усім, хто там дуже засидівся, що аж забув для чого його обирав народ».

                                                                                 Прес-служба УСВА

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    perez (Wednesday, 09 November 2016 05:42)

    Добрий день, Різдво приходить в найближчим часом і його буде весело, ви у фінансовому відношенні депресії або вам потрібен кредит або будь-які фінансові проблеми?
    якщо так, то вам дійсно потрібно, щоб отримати реальну фінансову допомогу, якщо вам потрібні гроші, щоб почати свій бізнес або вам необхідна термінова кредит будь-якого роду просто зв'язатися з цією авторитетною кредиту кредитор і інвестор на його електронну пошту perezaguero14@gmail.com
    я був настільки бідні і не могли навіть платити за квартиру, але тільки вчора я отримав мою допомогу від нього, ви можете отримати будь-який вид фінансової допомоги від нього, просто зв'язатися з ним тепер через адресу електронної пошти perezaguero14@gmail.com

    привіт