Обласна організація ветеранів Афганістану потурбувалась про організацію свята для ветеранів

4 травня 2012 року, напередодні Дня Перемоги у Хмельницький обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни вже традиційно завітали члени правління Хмельницької обласної організації ветеранів Афганістану.

       

       На базі госпіталю відбулось виїзне засідання правління, де обговорювалась політична ситуація в країні, поточні питання. В засіданні правління приймали участь  головний лікар госпіталю Пінчук Л.М., завідувач ортопедичним відділенням , учасник бойових дій в Афганістані Ступчук М.М.

Обласна  організація ветеранів Афганістану потурбувалась про організацію святкового концерту для ветеранів, що проходять лікування у госпіталі, а їх 280 чоловік, та традиційної каші з «фронтовими 100 грамами».


Перед початком концерту перед ветеранами виступив голова обласної організації Приступа М.І. Він поздоровив присутніх з величним святом Перемоги, подякував їм за героїчний подвиг заради збереження життя і відзначив, що ветерани Афганської війни були, є і будуть вірними пам’яті героїчних вчинків своїх дідів.


Сивочолі ветерани з вдячністю приймали частування воїнів-афганців, бажали їм здоров’я та довгих років життя.

Write a comment

Comments: 0