В Дунаївцях відкрито меморіальну дошку

15 лютого 2015 року з метою вшанування подвигу учасників бойових дій на території інших держав, мужності і героїзму, виявлених ними під час виконання військового обов’язку,в м. Дунаївці відбулись урочистості з нагоди 26-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.


У цей день було висловлено слова глибокої подяки всім, хто виконував свій громадянський і військовий обов’язок у «гарячих» точках планети, брав участь у війнах та врегулюванні воєнних конфліктів.


У меморіальному заході взяли участь голова Дунаєвецької районної організації ветеранів Афганістану Сергій Гуцол, актив ветеранської організації, голова Районної державної адміністрації Віктор Драпатий, голова районної ради Антон Камінський,воїни-інтернаціоналісти, члени їх родин делегації від організацій та установ району, учнівська молодь та громадськість міста.


Учасники мітингу-реквієму  поклали квіти та вінки до підніжжя пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані, а також до портретів воїнів, загиблих в АТО.


За роки афганської війни  Дунаєвеччина  відправила в Афганістан 120 своїх синів – усі вони пройшли випробування на стійкість і мужність. «Чорним тюльпаном» четверо синів повернулись до своїх батьків  - Богуцький Юрій Миколайович із с. Слобідка Гірчичнянська, Дубецький Віктор Віталійович із с. Слобідка Рахнівська, Кузь Михайло Іванович з с. Шатава,  Сушинський Олег Миколайович з м. Дунаївці пропав безвісти.


Далі захід було продовжено на території Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст, гімназія», де навчався Олег Миколайович Сушинський.  Відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки. На присутніх, на матір, згорьовану від сліз та болю, дивляться очі зовсім юного красеня, колишнього випускника школи… а в очах тверда віра у мирне завтра, якого так очікує кожен.


Хвилюючі думки та слова звучали з вуст керівника районної «афганської» організації  Сергія Гуцола, який багато робить для збереження пам’яті та увічнення її для майбутніх поколінь.


Write a comment

Comments: 3
  • #1

    rytuał miłosny (Monday, 10 April 2017 20:15)

    rytuał miłosny

  • #2

    Sildigra (Thursday, 13 July 2017 15:28)

    Kamagra Polo

  • #3

    sex telefon (Thursday, 10 August 2017 16:13)

    купить виагру