Патріотичне та фізичне виховання на Полонщині.

«Афганці» Полонщини багато та плідно працюють з шкільною молоддю району з патріотичного виховання та фізичного розвитку.

За перше півріччя 2016 року Полонською районною організацією ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), з ініціативи та силами її членів, проводилися різні заходи по військово-патріотичному вихованню молоді, які були приурочені роковинам виведення Радянських Військ з території Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Дню Перемоги тощо.

 У лютому 2016 року, під егідою Полонської районнї організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на базі Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, проведено районні змагання з баскетболу на кубок, приурочений 27-й річниці виведення Радянських військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 

У березні 2016 року, під егідою Полонської районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на базі Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, проведено районні змагання з волейболу окремо серед дівчат та юнаків, на кубок, приурочений пам’яті про воїнів, які загинули в Афганістані та інших країнах, де велись бойові дії.

У квітні 2016 року, під егідою Полонської районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на базі Полонського міського стадіону, проведено районні змагання з мініфутболу серед школярів, на кубок, приурочений пам’яті ДИМНІЧА Олександра Сергійовича, який загинув в Афганістані.

У травні 2016 року члени Полонської районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) приймали активну участь в організації та проведенні урочистих заходів з нагоди Дня Перемоги над нацизмом.

Заступник голови Полонської районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)                                                                     О. Коблай

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    rytuał miłosny (Monday, 10 April 2017 22:42)

    rytuał miłosny

  • #2

    viagra (Sunday, 13 August 2017 04:55)

    купить виагру