З Днем Перемоги!

Дорогі ветерани!

Шановні подоляни!

 

Від імені  "афганців" області прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам'яті  та пнрми рення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом!...

В травневий період весняного буйноцвіття знову приходить до нас чергова річниця Свята Перемоги. З великим відчуттям відповідальності хочу звернутись до усіх визволителів, високоповажних ветеранів  Другої світової війни!

Ми завжди пам’ятаємо, що - 9 травня  - це особливе для нашого народу свято Перемоги - іншого такого, такого великого, і настільки  вистражданого, у нас, мабуть, не знайти. Для нас,  ветеранів – «афганців», подвиг Вашого покоління - це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра – це суміш печалі й радості для нас усіх, пов'язаної зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.

У цей славний незабутній день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану Дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви проявили в боях за рідний край.

Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це належний приклад для наслідування. Обов’язок нащадків – бути гідними безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

 Вклоняємося доземно солдатським вдовам, всім солдатам, що міряли дороги крізь війну, щоб нам сьогодні мріяти й любити. Нехай мир і злагода завжди живуть у Ваших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання доброго здоров’я, щастя і благополуччя, любові й шани, мирного безхмарного неба і віри у славне майбутнє нашої рідної Батьківщини додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень. 

 

З глибокою повагою,  

Микола Приступа - голова Хмельницької обласної організації ветеранів Афганістану

 

 

 

 

Write a comment

Comments: 0